- Dette var veldig, veldig bra. Jeg har vært på flere konserter med Cacadou tidligere, og de er like bunnsolide hver gang, sier Andreas Berge like etter bandets første oppvisning på Gregers. Han var på plass sammen med Magnus Eidem, og de var slettes ikke alene. Det var nemlig mange som hadde tatt turen til Gregers for å få med seg de dyktige musikerne.
- Det var trangt om plassen, og det er hyggelig at såpass mange tar turen midt på dagen, sier Berge.

Tilknytning til Hamar

Cacadou består av musikere fra Hamar og Oslo, og ble startet i 2001. De er spesielt kjent for å sjonglere med ulike instrumenter, og varierer stort mellom sjangre som americana, bluegrass, balkanboogie og speedcountry. Lørdagens to konserter var en del av bandets norgesturné for å promotere bandets nyeste plate « Your Uncle's Grave», og det er tydelig at det nye albumet faller i smak.
- Cacadou spiller musikk som virkelig fenger, og man merker at det er vanskelig å stå rolig når man er på konsert med dem, sier Magnus Eidem.

Dyktige musikere

Dagens Cacadou besetning består av Knut Kirknes (vokal, trompet, trombone og bekken), Erlend Wold (gitar, banjo, banjolin og trekkspill), Egil Berntzen (bass, trekkspill, piano og klarinett), Per Kirknes (gitar, banjo, trombone og bass), Hans Tore Rytterbakken (trommer og trekkspill) og Roger Berntzen (gitar, bass, lap steel og dobro).
- Det er en fryd å se så dyktige musikere kose seg på scenen, og de leverer hver eneste gang, sier Eidem. Det var litt bedre plass under lørdagens andre konsert, men stemningen var minst like god til tross for færre oppmøtte. Cacadou spilte så strengene røk, og ga seg ikke før de hadde blitt klappet tilbake på scenen to ganger.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.