Dette er femte boka om etterforskeren Helen Grace. Hun har Terningkast: 3hatt sitt å stri med på hjemmebane gjennom oppveksten, noe du som leser stadig blir minnet om. I denne boka blir også sexlivet hennes sentralt når det skjer flere mord i SM-miljøet. Dobbeltlivet blir stadig vanskeligere å håndtere når hun ser at mordene har direkte tilknytning til henne.

Denne gangen er tilknytningen til miljøet veldig detaljrikt, nesten vel mye. Og som leser føler jeg meg litt snytt over slutten: Som leser ser du hva som har skjedd, men hva som skjer med Helen Grace får du først vite i neste bok.

Terningkast: 3

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.