Journalisten Nicolay Wolff forsøker bare å finne ut hvem som kjørte ned den unge kvinnen når han virvles inn i ett nett som han ikke ser rekkevidden av.

Norske Frits De Bourg har gitt ut fire krimbøker, dette er hans andre om Wolff. I denne serien har han tatt handlingen tilbake til 1957, og han har gjort en god jobb med fakta og å gi deg følelsen av at du er over 60 år tilbake i tid. Noen vil sikkert sette stor pris på å være med tilbake og følge herr Wolffs forsøkt på å løse saken. Men det blir noe krampaktig og lite elegant over den, og det som måtte være av spenning, forsvinner i endeløse samtaler.

Terningkast: 2

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.