Doktor Anna Fox har ikke vært ute av huset i New York på lenge. Hun drikker rødvin. Hun mumser piller. Hun følger naboene gjennom sin Nikon-telelinse. En fin venn for påske.

Et drap trengs knapt. Det skjønner vi med en gang. Og derfor blir vi sittende, litt utpå krakken, nysgjerrige på om liv skal tas - men også helt uten blodsug. Doktor Anna Fox er mer enn nok for oss, der hun introduserer seg selv.

Debuten til New York-forfatter A.J. Finn, «Kvinnen i vinduet», er allerede en bestselger, skal til og med bli film - men hvorfor vente, og hvem tør legge fra seg denne etter den kvasse nedtellingen på side tre? Raske setninger. Høyt tempo. Jag hele vegen.

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.