I tillegg til konserter, teater og andre forestillinger er festivalen stappet med aktiviteter for de minste, og ved en av de mange postene møter HA søstrene Helene (9) og Marthe Hørsand Bryhn (9). De var på plass sammen med mor Anne Hørsand Flagstad og tante Janne Ljones Flagstad, og hele familien så ut til å stortrives på festivalområdet. 

- Vi har sett veldig mye fint, vi har kjørt togtur med Knertitten og Tertitten, også har vi sett på dukketeater, sier storesøster Helene. På spørsmål om hva som er morsomst under årets Stoppested Verden er søstrene i tvil.

- Det var et vanskelig spørsmål. Jeg vet ikke. Her er jo alt veldig gøy, fastslår lillesøster Marthe. Søstrene forteller at de tar turen til festivalen hver eneste sommer.

- Man finner alltid noe som er gøy å drive med. Nå har vi akkurat laget skjerf sammen med de fra Indonesia, og det var i alle fall veldig gøy, sier Helene Hørsand Bryhn. 

Flere tusen små og store fant vegen til Stoppested Verden i løpet av festivalens første dag, og i morgen er det ventet at enda flere mennesker tar turen. Fjorårets festival rundet 12.500 i antall besøkende, og med det kan man forvente at søndagens arrangement blir en storslagen folkefest. 

Se bilder fra Stoppested Verden øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.