Tre konserter, fredag 28., lørdag 29. og søndag 30. august.

– Fredagen er nesten utsolgt, melder Thore Petter Wang ved Tjuvholmen Arena.

Det kommer til å lukte utsolgt lange veger når konsertdørene åpnes. Anders Baasmo Christiansens opptredener med storband i egen hjemby har vært en suksess. Her kommer en ny sjanse, og her får vokalisten skikkelig trøkk i ryggen. Jens Petter Antonsen, Mr. JPA, kommer garantert med det som trengs av lyd.

Drømmedag

– Dette er jo Jens Petters initiativ. Han spurte meg i forbindelse med en førjulskonsert i Trondheim – og du vet, det kunne jeg jo ikke si nei til. Andy Puma var kallenavnet mitt fra videregående skole, og Andy Pumas største ønske var å ha eget band, nest best var skuespiller, sier Anders Baasmo Christiansen.

– Jeg kaller dette Andy Pumas drømmedag, ler han.

På menyen står for eksempel Sinatra-låter, Dean Martin og Robbie Williams.

– Jeg tror det blir en trivelig aften. Jeg skal i alle fall kose meg, og gjøre alt jeg kan for å lage en fest av dette, sier Anders Baasmo Christiansen.

Suksess

Tjuvholmen Arena har trukket tusener av besøkende også denne sommeren. Tre tusen løste billett til Kim Larsen, «AmbShow» trakk sju hundre, Eldar Vågan og Raymonds sommershow trakk til sammen mellom seks og sju tusen, «Lava» trakk tre hundre og femti, nærmere to tusen har vært med på «Allsang» – og fire – fem hundre kom for å oppleve «Band Prospect».

- Når det gjelder «AmbShow», som hadde to forestillinger, så kunne vi solgt ut flere ganger, sier Thore Petter Wang.

– Er du fornøyd med sommeren?

– I forhold til været, så har vi vel landet på beina, sier Thore Petter Wang.

Og:

– Hadde det ikke vært for aktivitetene, så hadde jeg vært nødt til å sende hjem alle som har jobbet her denne sommeren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00