Hamar
Forestillingen «All you need is love ...?» er en modig og spesiell forstilling som ledet tankene til New York og hippe avantgardist scener på små klubber. Med Mo som frisk hip hop danser, Hilde Gustava som en malende Mari Antonionett, Giovanni Mattaliano på sax, Knut Erik Østgård sang og Henning Ramseth gitar ble forestillingen en visuell fornøyelse. Lyd, lys og musikk dominert showet og det var lite actionpainting for dem som hadde forventet seg det.

Mo is back

Mo har ikke gjort noen opptredener siden Utøya, men nå var han tilbake på dansegolvet og spredde både glede -og «peace and love». Mo er en god danser og stilig sminket. Halve ansiktet var hvitt med et rødt hjerte på kinnet. Søtt var det. Jobben var gjort av dyktige ansatte på frisørsalongen Adam og Eva i Hamar. Etter et vitalt dansenummer var det duket for Ramseth og Olavsen. Hva ville komme? Ville de splashe rundt med malingsspann og gitar, eller ville vi få mer et slags teatralsk stykke med musikk?

Løse tråder

De dyktige musikerne Henning Ramseth og Giovanni Mattaliano, var den bærende bjelken i showet. Samt Hilde Gustava som en malende og dansende Marie Antonionett. Forestilling besto av mange tablåer og mange løse tråder svevde i luften. Helheten led litt under flyten mellom numrene, men musikken reddet helhetsinntrykket.

Henning Ramseth er uten tvil den med mest sceneerfaring og mest og gi. Hans selvironiske videoshow der han har tre utgaver av seg selv i ryggen er morsom. Ramseth spiller gitar på sin særegne måte og det lyder sfærisk og lyser profesjonelt av Ramseth på scenen.

Gjesteartister

Knut Erik Østgård sang en låt som musikalsk sett satt godt. Men, det flotte sangnumre ble et litt underlig brudd i den kreative halv-avantgardisme forestillingen. Det var litt lite publikum i salen, men siden artistene har litt igjen å hente før de har forestillingen på plass, var det nok like så greit. Mer fra konserten får du i lørdagen HA.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00