– Hurra! Vi beholder plassen med god margin. Vi er så glade!

Det sier Elin Pettersen etter at det lørdagskveld ble klart at Bruksmusikken hadde endt på 7. plass i sitt første år i 1. divisjon.

Korpset gjorde sin konsert fredagkveld, men måtte vente helt til lørdagkveld før de fikk resultatet. Da kunne de til gjengjeld slippe jubelen løs. Korpset fikk hele 91 poeng for sin innsats.

På forhånd kunne de glede seg å være blant de 23 beste janitsjarkorpsene i landet, 10 i elite divisjon og 13 i 1. divisjon. Nå kan korpset konstatere at de er blant de 20 beste i landet.

Andre Hedmarkskorps

I tillegg til Ådalsbruk Musikkforening i 1. divisjon,  var det flere hedmarkskorps i aktivitet i lavere divisjoner i helgen, og mange med bra resultater.

I 3. divisjon nådde prosjektkorpset MMXIX helt til 2. plass under sin dirigent Torbjørn Lunde,  og rykker dermed opp til neste år. Ringsaker Janitsjar spiller i 3.divisjon, og kom på 11. plass denne gangen.

I 6. divisjon endte Hamar musikkorps på 7. plass med Erik Aune som dirigent. Korpset rykket opp i 6.divisjon i fjor.

- Vi er fornøyde med å beholde plassen i divisjonen og gleder oss til å jobbe videre med dette, sier leder Terje Holter.

- Nå retter vi fokus mot marsj-sesongen og sommerkonsert i juni, sier han.

Årets norgesmester NM janitsjar ble Lillestrøm Musikkorps.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.