• Populært gjensyn: Vazelina Bilopphøggers og Fridtjof skal nok en gang lage liv på Tjuvholmen på Hamar. Det setter ordfører Morten Aspeli stor pris på.

Om en tre uker går startskuddet for Eldar Vågans fjerde sommershow i Hamar. Sammen med Øivind Blunck, i rollen som den folkekjære Fridtjof, dro Vazelina Bilopphøggers fulle hus i hele fjor. Enden på visa ble nærmere 12.000 solgte billetter, og meget god stemning i showteltet på Tjuvholmen. I dag sto Hamar-ordfører Morten Aspeli selv på Tjuvholmen for å ta imot de populære artistene.

- Jeg ønsker dem hjertelig velkommen til Hamar, og vil uttrykke at jeg synes det er veldig fint at de legger showet sitt her. Dette er med på å skape gode opplevelser for hamarsinger. Antall solgte billetter viser at de er utrolig populære. Jeg vet at det er veldig mange som gleder seg, sier Aspeli.

Helt Nytt materiale

Vågan håper på å matche fjorårets suksess «Fra ZERO til 60». Årets forestillingen heter «Ruser av glede», et ordspill på Fridtjofs ikoniske moped og artistenes uklanderlige gode humør.

- I fjor merket vi at Fridtjof og Vazelina har veldig mye til felles. Nå har vi lagd nytt materiale, så selve showet blir ganske ulikt fjorårets. Det kommer blant annet til å bli en trylleshow-duell mellom Arnulf Paulsen og den store «Fritjofo». Vi kommer selvsagt også til å spille noen av de gamle låtene. Hvis ikke tror jeg vi hadde blitt jagd ut av teltet, ler Vågan.

Fire uker med show

Premièren på «Ruser av glede» er torsdag 12. juni, og forestillingen spilles deretter seks ganger i uka.

- Billettsalget startet i april, og responsen har vært utrolig bra. Jeg har faktisk aldri opplevd så trøkk på et billettsalg noen gang, sier Vågan.

Blunck er også overrasket over den enorme responsen på showet.

- Personlig håper det blir gjensyn med turndamene. På en av forestillingene i fjor satt det plutselig 400 damer inne i teltet. Da skal jeg si det ble livat, ler Blunck.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.