I ei uke skal et team fra NRK seile på Mjøsa og vise fram både Mjøsas hvite svane og landskapet den seiler i, på sitt aller beste, skriver nrk.no/ho.

I fjor sommer satt mange og fulgte båten da den seilte rundt hele kysten, men uten kyst, ingen havn, så Hedmark og Oppland fikk ikke være med på festen. Reaksjonene kom og forslagene strømmet på.

Reiselivssjef i Hamarregionen reiseliv, Sylvia Brustad jubler i det hun endelig kan ta bladet fra munnen.

- NRK skal sende minutt for minutt og sommeråpent fra Skibladner i sommer. Det blir en folkefest, og en enorm mulighet for Innlandet til å vise oss frem, sier Sylvia Brustad.

– Vi har jobbet for å få til dette siden i september og jeg føler dialogen med NRK har vært både åpen og positiv hele veien, sier hun.

– Når noen har så lyst til å være med på folkefesten er det jo vanskelig å se bort fra det. Og når det da er praktisk mulig å få det til, tror jeg dette blir veldig morsomt, sier Thomas Hellum, som er prosjektleder for NRK.Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.