10. november 2019 inntar Nordgarden Royal Albert Hall i London. I tillegg til Hamar-artisten kommer også blant andre Vidar Busk, Amund Maarud, Knut Reiersrud og Kid Andersen.

To dager er satt av til konserter i Royal Albert Hall, og det er norsk blues som skal hylles.

– Neste år så er det en setting med en del norske bluesartister, et bluesteam. Det blir spennende, forteller Terje Nordgarden til HA.

– Hva tenkte du da du ble spurt om å være med på dette?

– Det var litt uventet, akkurat som beskjeden om at jeg fikk varme opp for a-ha. Dette blir kjempemorsomt, sier Nordgarden.

Uvirkelig

– Det føles helt uvirkelig å få spille i Royal Albert Hall. Det er et sted som jeg aldri hadde forestilt meg å spille. Akkurat nå så lar jeg tanken ligge litt, men jeg tar den fram i ny og ne for å tygge på den, forteller Nordgarden.

Royal Albert Hall er et konserthus i London som huser opp til 5.000 publikummere. En rekke kjente artister har spilt der, deriblant Eric Clapton, David Gilmour fra Pink Floyd og norske Åge Aleksandersen har inntatt arenaen i London.

Den 10. november neste år kommer Nordgarden til å spille et par låter i konserthuset med et backingband satt sammen av Amund Maarud i ryggen.

– Det er en ære å få spille i Royal Albert Hall sammen med disse musikerne, forteller Nordgarden.

– Det handler om å fotografere øyeblikket med øyne, hjerte, sjel og hele kroppen når jeg skal spille i Royal Albert Hall, legger han til.

Trives også på hjemmebane

Terje Nordgarden varmet opp for a-ha på Stortorget i august.

– Å varme opp for a-ha var en veldig fin erfaring og opplevelse. Det er noe jeg vokser på, forteller han.

Nordgarden farter for tiden land og strand med sin nyeste utgivelse i ryggen. Den 8. november står han igjen på scenen i Hamar.

– Det er stas å kunne spille på Festiviteten. Jeg har med meg det samme bandet som var med å varme opp for a-ha. Det er moro at det er liv på Festiviteten igjen – et historisk sted, avslutter Terje Nordgarden.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00