10. november 2019 inntar Nordgarden Royal Albert Hall i London. I tillegg til Hamar-artisten kommer også blant andre Vidar Busk, Amund Maarud, Knut Reiersrud og Kid Andersen.

To dager er satt av til konserter i Royal Albert Hall, og det er norsk blues som skal hylles.

– Neste år så er det en setting med en del norske bluesartister, et bluesteam. Det blir spennende, forteller Terje Nordgarden til HA.

– Hva tenkte du da du ble spurt om å være med på dette?

– Det var litt uventet, akkurat som beskjeden om at jeg fikk varme opp for a-ha. Dette blir kjempemorsomt, sier Nordgarden.

Uvirkelig

– Det føles helt uvirkelig å få spille i Royal Albert Hall. Det er et sted som jeg aldri hadde forestilt meg å spille. Akkurat nå så lar jeg tanken ligge litt, men jeg tar den fram i ny og ne for å tygge på den, forteller Nordgarden.

Royal Albert Hall er et konserthus i London som huser opp til 5.000 publikummere. En rekke kjente artister har spilt der, deriblant Eric Clapton, David Gilmour fra Pink Floyd og norske Åge Aleksandersen har inntatt arenaen i London.

Den 10. november neste år kommer Nordgarden til å spille et par låter i konserthuset med et backingband satt sammen av Amund Maarud i ryggen.

– Det er en ære å få spille i Royal Albert Hall sammen med disse musikerne, forteller Nordgarden.

– Det handler om å fotografere øyeblikket med øyne, hjerte, sjel og hele kroppen når jeg skal spille i Royal Albert Hall, legger han til.

Trives også på hjemmebane

Terje Nordgarden varmet opp for a-ha på Stortorget i august.

– Å varme opp for a-ha var en veldig fin erfaring og opplevelse. Det er noe jeg vokser på, forteller han.

Nordgarden farter for tiden land og strand med sin nyeste utgivelse i ryggen. Den 8. november står han igjen på scenen i Hamar.

– Det er stas å kunne spille på Festiviteten. Jeg har med meg det samme bandet som var med å varme opp for a-ha. Det er moro at det er liv på Festiviteten igjen – et historisk sted, avslutter Terje Nordgarden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.