Gå til sidens hovedinnhold

Han fikk kreft som 14-åring. 22-åringen kjempet og vant. Etter et par år med skjelvinger fikk han diagnosen epilepsi. Men Kristoffer Kvarstad nekter å gi opp. Han skal tilbake med startnummer på brystet.

For meg som 14-åring var kreft en sjukdom som eldre folk fikk. Det var vanskelig å forholde seg til. Jeg visste ikke hva det innebar. Det var ingen i min familie som hadde hatt kreft. Som sagt var det veldig rart, og jeg husker at det første jeg spurte om var om jeg ville miste håret. Det ville være kjipt, for det var i en tid hvor det var skikkelig kult med langt hår, husker jeg

Kristoffer Kvarstad (22) er helt klar på at han skal tilbake som langrennsløper. 22-åringen mener at han har noen spesielle egenskaper som gjør at han kan lykkes, spesielt i sprint.

Kristoffer (22) ble frisk av kreften, men så kom neste alvorlige diagnose: – Jeg sto og pusset tennene. Da jeg våknet, lå jeg på gulvet

LILLEHAMMER (HA): Kristoffer Kvarstad (22) vant mot kreften som 14-åring, og var en av Norges mest spennende langrennsløpere som junior. Så kom det skjelvinger og etter hvert diagnosen epilepsi. Han kjemper på videre, og håper denne historien kan motivere andre.

For abonnenter