• Ligier.
  • Moreau.
  • Pavell.

Med det ligger det til rette for å avrunde juli med en lett og sommerlig treretter.

Ligier Crémant de Jura Blanc de Blancs Brut

Jura 2197401, kr 179,90

Terningkast: 5

Cremant fra Jura er en frisk og deilig musserende vin med god syre og herlig bløt fruktighet. Eple og noe krydret på duft, fint mineralsk preg. Helst til aperitiff, eller til lette salater, men også alenevin. Fins også i rosa utgave, men den hvite er aller best.

Moreau Petit Chablis 2015

Petit Chablis 4264506, kr 559,90 (300 cl)

Terningkast: 5

I jakten etter sommer på boks har denne muligheten til å bli en favoritt hos mange. Søker du blomstereng og havstemning i samme vin, er du på rett spor. Epler og mineralitet, deilig fruktighet, slank og ganske flott. En god Chablis helt i toppsjiktet blant de hvite på boks. Litt drøy i pris, men verdt noen kroner ekstra.

Ch. Paveil de Luze 2013

Cru bourgeois Margaux 2299901, kr 259

Terningkast: 5

En Margaux til denne prisen er ikke hverdagskost. Det er et stykke igjen til storhetene i Margeaux, men Bordeaux-preget er likevel rikelig til stede. Ganske lett, saftig og fruktig, fast og forførende. Som billig-Bordeaux er dette et lite funn. Gjerne til lettere sommerlige kjøttretter.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.