En 18 år gammel St. Emilion til drømmepris, en innbydende Nebbiolo d’Alba og en tiltalende boksvin fra Toscana. Tre deilige viner er ukas utvalgte, men den fra St. Emilion er eneren.

Chateau Simard 2000

Saint-Emilion 7824201, kr 269,90

En aldeles deilig Bordeaux fra Saint-Emilion og denne ukas klare høydepunkt. Tenk deg en 18 år gammel Bordeaux fra midt i smørøyet til en oppsiktsvekkende hyggelig pris. Og siden vellagret Bordeaux er en ypperlig vin til norsk høstmeny, er det bare å kaste seg på før toget er gått. En deilig vin, verdt hver krone.

Terningkast: 6

Camparo Nebbiolo d’Alba Organic 2016

Piemonte 7341401, kr 200

En bløt og innbydende Nebbiolo, moden rød frukt på duft, ganske lett, bra med syre, og vel så det. Best egnet til lettere kjøttretter. I forhold holder den kanskje ikke helt mot den foregående, men absolutt en bra høstvin dette også.

Terningkast: 5

Cafaggio Toscana Sangiovese 2017

Toscana 9654006, kr 409,90 (300 cl)

En svært tiltalende boksvin, røde bær på duft, fruktig, frisk og saftig, En deilig vin til ikke for tunge høstlige kjøttretter. Ingenting å si på prisen. Økologisk produksjon. Har muligheten til å kunne bli en favoritt på boks hos mange dette.

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.