• Lady Saga.
  • Campo Alegre.

Her er tre som viser bredden; en flott hvit spansk fiskevin, en rimelig Barbera til høstens soppmåltid og en musserende Cremant til fårikålen.

Lady Saga Barbera 2013

Piemonte 6984401, kr 129,90

Terningkast: 5

På jakt etter en god soppvin? Da er denne Barberaen et kjempegodt kjøp. Plommer og mørke bær på duft, fin fruktighet, ganske bløt og med bra trøkk. Men først og fremst soppvin; i helgen skal jeg ut i skauen.

Campo Alegre Rueda 2016

Castilla y Leon 7313401, kr 140

Terningkast: 5

Denne spanske hvitvinen har vært tatt inn i Hamar fra bestillingslista, og er nå overført til basis. Det er da også en vin som vil kunne glede mange. Innbydende bløt og fruktig, med eple og sitrus på duft, bra friskhet og god fylde. Fin fruktighet, kombinert med et lett mineralsk preg. Leskende og lettdrikkelig, men også fast og fin som matvin.

Delorme Organic Crémant de Bourgogne Brut

Crémant de Bourgogne 3524701, kr.174,90

Terningkast: 5

En økologisk musserende vin fra Delorme, basert på både Pinot Noir og Chardonnay. Eplepreget på duft, god fylde, bløt, rik og ganske så lekker. Crémant har blitt en boblevin som mange liker, for den har fine likhetstrekk med Champagne, men til halve prisen. Prøv denne til høstens fårikål; det kan vise seg å bli en vinner.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.