Samlingen er støttet av ecoINSIDE, som er et prosjekt som skal fremme klimadrevet tilvekst i Indre Skandinavia.

Solenergi i landbruket kan ifølge ecoInside bidra til å gjøre norsk landbruk mer selvforsynt med fornybar energi. For dem som har betydelig strøm og varmebehov også i sommerhalvåret når solenergiproduksjonen er på det høyeste, kan solenergi være spesielt godt egnet på mange gårdsbruk som har tilgang på store takarealer.

Arrangementet er organisert av Norges Vels Senter for Grønt Entreprenørskap, med støtte fra Akershus fylkeskommune og ecoINSIDE.

Hedmark fylkeskommune støtter coINSIDE og prosjektet har en kostnadsramme på drøyt 40 millioner kroner.

Norsk Solenergiforening krever at dagens støtteordninger gjennom Enova må forsterkes. Bedre økonomi, vil føre til at flere satser på solenergi.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.