Ingredienser 4 porsjoner:

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g flatbiff av storfe i 2x2 cm terninger

2 ss margarin til steking

2 grovhakkete løker

2 båter finhakket hvitløk

1 boks tomatpuré à 140g

2 ts paprikapulver

4 poteter i 3x3 cm terninger

2 røde paprika i biter

1/2 purre i strimler

1 l vann

2 kjøttbuljongterninger

1 ts hele karvefrø

1 ts salt og 1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Varm margarin i en kjele og brun kjøttet i flere omganger. Legg det over på en tallerken.

2. Fres løk og hvitløk i en kjele til løken er myk og blank. Bland inn det ferdigstekte kjøttet. Rør inn tomatpuré og paprikapulver.

3. Tilsett potet, paprika, purre, vann, buljong og karve. Kok opp og senk varmen. La gryten småkoke i 20–30 minutter, eller til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00