Ingredienser 4 porsjoner:

1 løk

2 båter hvitløk

200 g kjøttdeig av svin

2 ss rapsolje

2 ts malt spisskummen

1 ts tørket oregano

1 ts chilipulver

1/4 ts kajennepepper

2 dl ferdigrevet ost, gjerne cheddar

1 dl hakket frisk koriander

1 ss limesaft

8 små grove maistortillaer

Slik gjør du:

1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek svinekjøttdeigen i en stekepanne, og sett til side. Varm tortillaene etter anvisning på pakken.

2. Fres løken i olje i en stor stekepanne, til det er mykt og blankt. Tilsett hvitløk, spisskummen, oregano, chilipulver og kajennepepper. La det frese ett minutt. Tilsett svinekjøtt, ost, koriander og limesaft. Rør til osten er smeltet.

3. Legg to spiseskjeer av fyllet på hver tortilla. Rull opp tett. Fest med tannpirkere. Plasser taquitosene på en stekeplate med bakepapir. Stek i stekeovn på 200 grader i åtte til ti minutter. Avkjøl på rist. Fjern tannpirkere og server med rømme og guacamole

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00