Ingredienser 2 porsjoner:

200 g grillet kylling

1 ss olje

ca. 1 ts tacokrydder

1⁄4 rødløk

10 cherrytomater

2 ss finhakket frisk koriander

1 boks hermetisk kidneybønner (à 285 g)

1⁄2 pakke babyspinat (à 65 g)

10 tortillachips

1 lime i båter, til servering

1 grønn chili til servering

2 ss rømme til servering

Guacamole:

1 avokado

1⁄2 ss limesaft

1⁄2 båt revet hvitløk

1 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du:

1. Lag guacamole. Del avokado i to og ta ut steinen. Mos avokado med en gaffel og press over limesaft. Vend inn finhakket koriander. Smak til med salt og pepper.

2. Riv grillet kylling i tynne strimler. Ha dem i en plastpose eller bolle, og ha på olje og krydder. Vend godt på posen slik at krydderet fordeler seg.

3. Skjær rødløk i tynne båter. Del cherrytomatene i to og bland dem sammen med finhakket koriander. Hell av vannet på de hermetiske bønnene og skyll godt i kaldt vann.

4. Anrett spinatblader i dype skåler, legg på krydret kylling, rødløk i båter, cherrytomater, tortillachips og guacamole. Pynt med limebåter, frisk koriander, og grønn chili dersom du liker det hot. Server rømme ved siden av.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00