Ingredienser 2 porsjoner:

200 g grillet kylling

1 ss olje

ca. 1 ts tacokrydder

1⁄4 rødløk

10 cherrytomater

2 ss finhakket frisk koriander

1 boks hermetisk kidneybønner (à 285 g)

1⁄2 pakke babyspinat (à 65 g)

10 tortillachips

1 lime i båter, til servering

1 grønn chili til servering

2 ss rømme til servering

Guacamole:

1 avokado

1⁄2 ss limesaft

1⁄2 båt revet hvitløk

1 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du:

1. Lag guacamole. Del avokado i to og ta ut steinen. Mos avokado med en gaffel og press over limesaft. Vend inn finhakket koriander. Smak til med salt og pepper.

2. Riv grillet kylling i tynne strimler. Ha dem i en plastpose eller bolle, og ha på olje og krydder. Vend godt på posen slik at krydderet fordeler seg.

3. Skjær rødløk i tynne båter. Del cherrytomatene i to og bland dem sammen med finhakket koriander. Hell av vannet på de hermetiske bønnene og skyll godt i kaldt vann.

4. Anrett spinatblader i dype skåler, legg på krydret kylling, rødløk i båter, cherrytomater, tortillachips og guacamole. Pynt med limebåter, frisk koriander, og grønn chili dersom du liker det hot. Server rømme ved siden av.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.