Ingredienser 4 porsjoner:

1600 g indrefilet av svin

560 g bacon

2 ss olje til pensling

8 ferskener

4 ss flytende honning

2 bunter bladpersille

Slik gjør du:

1. Surr bacon tett rundt hele svinefileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere.

2. Pensle fileten, og grill den i 15 -20 minutter på middels varme. Bruker du steketermometer er fileten medium stekt når termometeret viser 65 °C og gjennomstekt ved 70 °C. Husk å snu den ofte.

3. Del ferskener i to og fjern kjernen. Legg frukten på grillen og grill dem til de har fått en fin farge på begge sider. Legg ferskenene til siden og hell over honning.

4. Bland sammen yoghurt og pepper til dressing.

Server svinefileten med grillet fersken, bladpersille og pepperyoghurt.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00