Ingredienser 4 porsjoner:

1 grillet kylling (850 grams råvekt)

2 rødløk i båter

4 gulrøtter i skiver

1 brokkoli i små buketter

200 g strimlet hodekål

200 g aspargesbønner delt i to

2 gule paprika i biter

Sursøt saus:

3 dl hønsebuljong (utblandet)

2 ss maisstivelse (maisenna)

6 ss sukker

6 ss soyasaus

3 ss eddik, 7 %

6 ss tomatpuré

Slik gjør du:

1. Ta av skinnet på grillet kylling og skjær kjøttet i passe store biter.

2. Gjør klart alle grønnsakene og ingrediensene til den sursøte sausen.

3. Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sursøte sausen som er rørt sammen. Kok opp og smak til. Server med ris.

Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker og ferdig saus på glass.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00