Ingredienser 4 porsjoner:

5 egg

1 ss flytende honning (valgfritt)

1⁄2 ts salt

1⁄2 dl mel

1 1⁄2 dl melk

100 g frisk spinat

2 ss margarin til steking

1⁄2 rødløk

2 små avokado

2 hjertesalat

200 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

Slik gjør du:

1. Kjør alle ingrediensene til røren sammen i en blender, til du har en fin og jevn røre. La den svelle i ca. 15 minutter.

2. Røren gir ca. 8 pannekaker. Hell røre i en stekepanne med margarin, og stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.

3. Skjær løk i tynne skiver. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver.

Fyll wrapsene med salat, rødløk, avokado og kalkunpålegg.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00