• Hai Hang gir deg grilltips. Men husk skogbrannfaren. Engangsgrill er ikke tillatt, men grilling i egen hage er lov. Vær forsiktig!

NB: Husk at det er totalforbud mot bruk av åpen ild på Hedmarken, på grunn av skogbrannfaren. Det gjelder også bruk av engangsgrill, men grilling i egen hage er tillatt. 

Her på HATV gir kokk Hai Hang og HAs sportsredaktør Rune Steen Hansendeg oppskrifter og grilltips gjennom fem episoder i sommer. 

Se ukas grilltips i videovinduet øverst i saken!

"Grill Hai School" ble spilt inn for to år siden, men grillmat går selvfølgelig aldri av moten. Vi publiserer derfor denne serien i reprise i sommer, og har allerede presentert klassikerne pølser og burgere tilberedt på kokkens vis.

I dagens episode er det hoisinglasert lammekarré med sommerkål og sopp som står på menyen.

Oppskriften er som følger:

lammekarré-rack (en per person)

salt og pepper

chilipulver og to spiseskjeer med hoisin som smøres på racken

Som tilbehør anbefaler Hai sommerkål som deles i to, olivenolje, salt, pepper og sopp.

Her er første episode av "Grill Hai School" - med pølser og burgere på grillen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.