Ingredienser 4 porsjoner:

4 spekesildfileter

4 skiver grovt rugbrød

1 ss smør

4 blader hodesalat

1 ss kapers

1 rødløk

4 stilker frisk dill

Karrisalat:

2 ss majones

2 ss crème fraîche original, 35 %

1⁄2 ss dijonsennep

4 ts karri

1⁄4 ts malt koriander

1⁄4 ts malt spisskummen

1 eple

5 cm purre (det hvite)

Slik gjør du:

1. Bland sammen majones, crème fraîche, sennep, karri, koriander og spisskummen til salatdressingen. Finhakk eple og purreløk og bland det inn. Smak til med litt sukker, salt og pepper.

2. Skyll filetene i kaldt vann og tørk dem godt med tørkepapir. Skjær silda i brede strimler, litt på skrå.

3. Smør rugbrødskiver med litt smør og legg på salat og sildebiter. Ha på karrisalat og pynt med løk i skiver, kapers og dill.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.