Ingredienser 4 porsjoner:

800 g potet

2 løk

1 ss margarin til steking

800 g seifilet

1 dl hvetemel

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

1 ss margarin til steking

4 gulrøtter

2 ss smør

30 g kapers (ca. 1/2 glass)

saft av 1⁄2 sitron

1⁄2 potte frisk basilikum

Slik gjør du:

1. Vask potetene godt og kok dem møre, i 20–30 minutter.

2. Skjær løk i skiver. Varm en stekepanne og stek løk på middels varme til den blir gyllen og bløt.

3. Skrell gulrot, del i biter og kok dem møre i litt vann. Hell av kokevannet og bland inn smør, kapers, sitronsaft og finhakket basilikum.

4. Stell fisken, skjær ut eventuelle bein og del den i porsjonsstykker.

5. Bland sammen mel, salt og pepper. Vend fiskestykkene i melblandingen.

6. Varm en stekepanne med margarin og stek fisken på middels varme til den er gyllen på begge sider og begynner å flake seg.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00