Ingredienser 4 porsjoner:

800 g potet

2 løk

1 ss margarin til steking

800 g seifilet

1 dl hvetemel

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

1 ss margarin til steking

4 gulrøtter

2 ss smør

30 g kapers (ca. 1/2 glass)

saft av 1⁄2 sitron

1⁄2 potte frisk basilikum

Slik gjør du:

1. Vask potetene godt og kok dem møre, i 20–30 minutter.

2. Skjær løk i skiver. Varm en stekepanne og stek løk på middels varme til den blir gyllen og bløt.

3. Skrell gulrot, del i biter og kok dem møre i litt vann. Hell av kokevannet og bland inn smør, kapers, sitronsaft og finhakket basilikum.

4. Stell fisken, skjær ut eventuelle bein og del den i porsjonsstykker.

5. Bland sammen mel, salt og pepper. Vend fiskestykkene i melblandingen.

6. Varm en stekepanne med margarin og stek fisken på middels varme til den er gyllen på begge sider og begynner å flake seg.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.