Ingredienser 4 porsjoner:

800 g seifilet

4 ss hvetemel

2 ts salt

1 ts pepper

2 ss margarin til steking

3 løk

2 ss margarin til steking

Salat:

1⁄2 purre

1 boks cherrytomat

100 g frisk spinat

2 ss olivenolje

Slik gjør du:

1. Skjær løk i skiver. Smelt margarin og stek løken på middels varme til den er myk og mørk gyllen. Smak til med salt og pepper og hold den varm.

2. Skjær fisken i porsjonsstykker. Bland mel, salt og pepper i en dyp tallerken og vend fiskestykkene i melblandingen. Rist av overflødig mel.

3. Varm en stekepanne med margarin. Når det slutter å frese er det varmt nok til at fisken kan legges i. Stek den i 2–3 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen på bitene. Hold fisken varm i stekeovnen på 100 °C.

4. Skjær purreløk i tynne skiver og del cherrytomater i fire. Fjern de groveste stilkene på spinaten og bland alt i en bolle. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper. Server med kokte poteter.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.