HAs grillskole fortsetter i dag, med episode fire fra terrassen på Ridabu. 

- Det blir ikke sterkt, men det blir mye, god smak, lover Hai Hang.

Se dagens episode i videovinduet øverst i saken!

- Helstekt indrefilet er farlig godt, sier HAs Rune Steen Hansen om dagens meny. Tilbehøret er en grønnsakspakke, for livet er nemlig for kort til å eta dårlig mat, ifølge kokken i HATVs "Grill Hai School". 

De fem episodene ble spilt inn og første gang vist for to år siden, men vi gir dem nå en sommerreprise, siden det alltid er tid for god grillmat. Bare vær obs på skogbrannfaren og vær forsiktig når du griller. Engangsgriller er ikke tillatt på Hedmarken denne sommeren. 

Her ser du de tidligere episodene: 

1 - Pølser og burgere

2 - Lammekarré

3 - Biff tataki

Men denne episoden er det altså helstekt, satemarinert indrefilet som står på menyen.

Du beregner 200 gram indrefilet pr. person.

Til marinaden trenger du:

1 stk finhakket sitrongress,

30 gram ingefær

3 fedd hvitløk

1 dl østersaus

1 spiseskje karri

1 ts gurkemeie

1 ts sukker, 1 ts salt, ½ ts pepper og olje.

Kjøres i foodprosessoer og marineres gjerne i ett døgn.

Grønnsakspakke:

Utvalgte grønnsaker, 3 ss smør, 1 ss soyasaus.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.