HAs grillskole fortsetter i dag, med episode fire fra terrassen på Ridabu. 

- Det blir ikke sterkt, men det blir mye, god smak, lover Hai Hang.

Se dagens episode i videovinduet øverst i saken!

- Helstekt indrefilet er farlig godt, sier HAs Rune Steen Hansen om dagens meny. Tilbehøret er en grønnsakspakke, for livet er nemlig for kort til å eta dårlig mat, ifølge kokken i HATVs "Grill Hai School". 

De fem episodene ble spilt inn og første gang vist for to år siden, men vi gir dem nå en sommerreprise, siden det alltid er tid for god grillmat. Bare vær obs på skogbrannfaren og vær forsiktig når du griller. Engangsgriller er ikke tillatt på Hedmarken denne sommeren. 

Her ser du de tidligere episodene: 

1 - Pølser og burgere

2 - Lammekarré

3 - Biff tataki

Men denne episoden er det altså helstekt, satemarinert indrefilet som står på menyen.

Du beregner 200 gram indrefilet pr. person.

Til marinaden trenger du:

1 stk finhakket sitrongress,

30 gram ingefær

3 fedd hvitløk

1 dl østersaus

1 spiseskje karri

1 ts gurkemeie

1 ts sukker, 1 ts salt, ½ ts pepper og olje.

Kjøres i foodprosessoer og marineres gjerne i ett døgn.

Grønnsakspakke:

Utvalgte grønnsaker, 3 ss smør, 1 ss soyasaus.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00