Ingredienser 4 porsjoner:

800 g nakkekoteletter av svin

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

2 ss olivenolje

1 ss smør

1 sitron

2 båter hvitløk

2 ss hakket frisk rosmarin

Slik gjør du:

1. Ha salt og pepper på nakkekotelettene.

2. Riv skallet av en sitron med et rivjern, finkutt hvitløken og rosmarinen.

3. Sett en stekepanne over middels høy varme. Stek kotelettene i ca. 2 minutter på hver side sammen med olje. Når de har fått en fin farge på begge sider tilsetter du smør, sitronskall, hvitløk og rosmarin. Snu de noen ganger sånn at krydderet blandet godt inn med smøret.

4. Sett på lokk og la de steke videre i 5 minutter på lav varme.

Server med ovnsbakte poter og en god salat.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00