Ingredienser 4 porsjoner:

600 g flatbiff av reinsdyr

2 ss margarin til steking

800 g melen potet

2 ss smør eller margarin

2 dl melk

1⁄4 ts revet muskatnøtt

150 g edamamebønner (soyabønner)

2 vårløk

1 bunt frisk dill

2 ss soyasaus

Slik gjør du:

1. Skrell potet og kok dem møre i en kjele med vann. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre. Mos dem og rør inn smør. Spe med melk til den blir luftig. Smak til med salt, pepper og muskat. Tin edamamebønner. Finhakk vårløk og dill og vend alt inn i potetmosen. La det bli gjennomvarmt.

2. Skjær kjøtt i ca. 1 cm tynne skiver. Bank forsiktig ut til jevn tykkelse.

3. Varm en stekepanne med margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok å legge i kjøttet. Stek kjøttet raskt på begge sider og krydre med salt og pepper.

4. Ta kjøttet ut av pannen og hell i soyasaus. Rør godt og trekk pannen av varmen.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.