Ingredienser 4 porsjoner:

600 g flatbiff av reinsdyr

2 ss margarin til steking

800 g melen potet

2 ss smør eller margarin

2 dl melk

1⁄4 ts revet muskatnøtt

150 g edamamebønner (soyabønner)

2 vårløk

1 bunt frisk dill

2 ss soyasaus

Slik gjør du:

1. Skrell potet og kok dem møre i en kjele med vann. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre. Mos dem og rør inn smør. Spe med melk til den blir luftig. Smak til med salt, pepper og muskat. Tin edamamebønner. Finhakk vårløk og dill og vend alt inn i potetmosen. La det bli gjennomvarmt.

2. Skjær kjøtt i ca. 1 cm tynne skiver. Bank forsiktig ut til jevn tykkelse.

3. Varm en stekepanne med margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok å legge i kjøttet. Stek kjøttet raskt på begge sider og krydre med salt og pepper.

4. Ta kjøttet ut av pannen og hell i soyasaus. Rør godt og trekk pannen av varmen.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00