Ingredienser 4 porsjoner:

600 g karbonadedeig

1 løk i skiver

200 g frisk sjampinjong i skiver

½ ts salt

¼ ts pepper

2 ss margarin eller olje til steking

1 pose brun saus

2 pose potetmospulver

1 pk. djupfryst grønnsakblanding med blomkål- og brokkoliblanding

4 ss rørt tyttebær

Slik gjør du:

1. Stek karbonadedeig, sopp og løk i en stekepanne med margarin/olje til kjøttdeigen er gjennomstekt.

2. Lag sausen etter anvisning på posen, hell den over kjøttet og bland godt.

3. Lag potetstappe etter anvisning på posen.

4. Kok opp vann med salt, ha i grønnsakene og la dem koke i 2–3 minutter.

5. Ha potetstappe på tallerkenene. Legg over kjøttblandingen. Server grønnsaker og rørte tyttebær ved siden av.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00