- Dette er helt rått!

Balsamico, parmesan, asparges ... det er mye å glede seg til når vi er kommet til episode nummer tre i HATVs "Grill Hai School".

Se dagens episode i videovinduet øverst i saken!

I dag kan du utvide grillrepertoaret ytterligere: I tredje episode er det nemlig Biff Tataki som skal kokkes. Hai viser deg hvordan. Og Rune smaker... 

Gjennom fem episoder for to år siden, spilte kokken Hai Hang og HAs Rune Steen Hansen inn gode grilltips for å ta deg trygt gjennom sommeren. Enten du foretrekker kull eller gass. Vi relanserer serien og kjører sommerreprise!

Første episode var viet Hangs tips for pølser og burgere - den ser du om igjen her.

Mens forrige episode var det hoisinglasert lammekarré som sto på menyen - den ser du her. 

For å lage dagens rett trenger du:

Indrefilet

asparges

balsamico-reduksjon

parmesan til å rive over biffen til slutt. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.