- Dette er helt rått!

Balsamico, parmesan, asparges ... det er mye å glede seg til når vi er kommet til episode nummer tre i HATVs "Grill Hai School".

Se dagens episode i videovinduet øverst i saken!

I dag kan du utvide grillrepertoaret ytterligere: I tredje episode er det nemlig Biff Tataki som skal kokkes. Hai viser deg hvordan. Og Rune smaker... 

Gjennom fem episoder for to år siden, spilte kokken Hai Hang og HAs Rune Steen Hansen inn gode grilltips for å ta deg trygt gjennom sommeren. Enten du foretrekker kull eller gass. Vi relanserer serien og kjører sommerreprise!

Første episode var viet Hangs tips for pølser og burgere - den ser du om igjen her.

Mens forrige episode var det hoisinglasert lammekarré som sto på menyen - den ser du her. 

For å lage dagens rett trenger du:

Indrefilet

asparges

balsamico-reduksjon

parmesan til å rive over biffen til slutt. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00