Ingredienser 4 porsjoner:

600 g kyllingfilet

1 brokkoli

2 ss olje til steking

250 g frisk sjampinjong

2 vårløk

2 ts revet frisk ingefær

3 båter finhakket hvitløk

1 dl østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du:

1. Skjær hver kyllingfilet i åtte biter.

2. Kutt brokkoli i små buketter og stilken i tynne skiver. Skjær sopp i båter og vårløk i strimler på skrå.

3. Varm en wokpanne eller vid stekepanne og ha i halvparten av oljen. Stek kjøttet på høy varme til det skifter farge. Krydre med salt og pepper.

4. Ha kjøttet over i en skål og varm opp resten av oljen. Stek grønnsakene raskt i omganger. Tilsett ingefær og hvitløk mot slutten av steketiden.

5. Ha alle grønnsakene og kjøttet tilbake i pannen.

6. Visp sammen de resterende ingrediensene og hell det over i pannen.

7. Bland forsiktig og gi et raskt oppkok.

Server med ris eller nudler.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00