Ingredienser 4 porsjoner:

3 kyllingfileter

1⁄4 ts salt og 1⁄4 ts pepper

2 båter revet hvitløk

2 ss olivenolje

1 ss soyasaus

saft av 1⁄2 lime

3 ss grovhakket frisk basilikum

Pastasalat:

200 g pasta

1 pk. cherrytomat

1 pk. babyspinat (à 65 g)

2 ss ristede pinjekjerner

Dressing:

2 ss pesto

1 1⁄2 dl crème fraîche lett, 18 %

Slik gjør du:

1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Ha i revet hvitløk. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Sett dem til side for å avkjøle dem.

2. Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Sil av vannet og avkjøl.

3. Bland sammen pesto og crème fraîche. Vend inn pastaen.

4. Riv kyllingen i strimler. Legg den tilbake i pannen og vend inn olje, soyasaus, limesaft og basilikum. Bland godt.

5. Del tomater i to. Legg pasta, tomater og babyspinat på et fat. Anrett kyllingen over og dryss over ristede pinjekjerner.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.