Ingredienser 4 porsjoner:

3 kyllingfileter

1⁄4 ts salt og 1⁄4 ts pepper

2 båter revet hvitløk

2 ss olivenolje

1 ss soyasaus

saft av 1⁄2 lime

3 ss grovhakket frisk basilikum

Pastasalat:

200 g pasta

1 pk. cherrytomat

1 pk. babyspinat (à 65 g)

2 ss ristede pinjekjerner

Dressing:

2 ss pesto

1 1⁄2 dl crème fraîche lett, 18 %

Slik gjør du:

1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Ha i revet hvitløk. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Sett dem til side for å avkjøle dem.

2. Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Sil av vannet og avkjøl.

3. Bland sammen pesto og crème fraîche. Vend inn pastaen.

4. Riv kyllingen i strimler. Legg den tilbake i pannen og vend inn olje, soyasaus, limesaft og basilikum. Bland godt.

5. Del tomater i to. Legg pasta, tomater og babyspinat på et fat. Anrett kyllingen over og dryss over ristede pinjekjerner.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00