Ingredienser:

4 egg

200 g sukker

200 g smeltet smør

200 g hvetemel

1⁄2 ts malt kardemomme

Slik gjør du:

1. Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet, avkjølt smør.

2. Vend forsiktig inn mel og kardemomme med en slikkepott. La røren svelle i ca. 15 minutter. Etter svelling kan røra bli litt for tykk. Tilsett eventuelt et par spiseskjeer vann og rør godt.

3. Legg en stor teskje røre på midten av et godt oppvarmet krumkakejern.

4. Stek krumkakene til de er gyllenbrune.

5. Rull krumkakene til kremmerhus. Legg krumkakene over en kopp dersom du ønsker å lage krumkakeskåler.

Server gjerne kremmerhus eller krumkakeskåler fylt med pisket krem og syltetøy.

Ønsker du flere krumkaker er det best å lage røren i flere omganger, ettersom den kan bli vanskelig å jobbe med.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00