Ingredienser 4 porsjoner:

4 nakkekoteletter av svin

Fløtestuet spinat:

1 båt hvitløk

2 vårløk

1 ss margarin

3 dl kjøttbuljong (utblandet)

1 dl matfløte

1 dl parmesan

400 g frisk spinat

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Finhakk hvitløk og vårløk, og stek det raskt i en stekepanne. Hell i buljong og matfløte. La det koke raskt opp mens du rører hele tiden. Bland godt inn parmesanen og vasket spinat. Det kan se mye ut i starten, men spinaten faller fort i sammen. Smak til med salt og pepper.

2. Ha spinaten over i en ildfast form og legg kotelettene på toppen.

3. Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem brune på begge sider i en stekepanne på middels sterk varme.

4. Sett formen midt i ovnen på 200 °C og la det steke i 15 minutter.

Server nakkekotelettene med kokte poteter eller pasta.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.