Ingredienser 4 porsjoner:

750 g kalkunfilet

2 ss smør

1 pose stjerneløk (delikatesseløk)

200 g frisk sjampinjong

5 dl hønsebuljong (utblandet)

1⁄2 ts tørr sennep

1⁄2 ts paprikapulver

1 ss worcestershiresaus

2 ss tomatpuré

1⁄2 ts sukker

1⁄2 ts kvernet pepper

3 dl matfløte

250 g aspargesbønner

Slik gjør du:

1. Skjær kalkunfileten i strimler. Varm en stekepanne med litt smør eller margarin og brun strimlene raskt. Krydre med salt og pepper. Ha dem over i en gryte.

2. Ha resten av smøret i pannen og brun sopp og løk raskt. Ha det over i gryten.

3. Kok ut stekepannen med litt vann og hell det i gryten.

4. Tilsett buljong, sennep, paprika, worcestershiresaus og tomatpuré. Kok opp og la alt småkoke til kjøttet er mørt.

5. Tilsett matfløte og smak til med sukker, salt og pepper. Del aspargesbønner i to og ha dem i gryta de siste fem minuttene før servering. Server med ris eller potetmos.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00