HATVs "Grill Hai School" avslutter selvfølgelig sesongen med en deilig dessert. Det går nemlig an å tilberede den søte avslutningen på grillen også. 

I femte episode av denne sommerreprisen fra HATV har vi kommet til desserten, og det er faktisk en god idé å legge en 2 cm tykk skive med vannmelon på grillen. 

Se episoden i videovinduet øverst i saken!

Et par minutter på hver side er nok. Og så tilsetter du kesam og bær etter grilling. Det er helt nydelig. 

GRILLET VANNMELON

Før grilling:

1) skjær 2 cm tykke, hele skiver melon

2) Salt drysses på

3) Chili drysses på

Etter grilling:

1) Kesam m/jordær og rabarbra

2) Blåbær

Velbekomme!

Her ser du de fire andre episodene av HATVs "Grill Hai School" - spilt inn i 2016, nå til glede for nye grillere, seere og HA-lesere. Vær forsiktig med ild på grunn av tørken og skogbrannfaren!

1 - Pølser og burgere

2 - Lammekarré 

3 - Biff tataki 

4 - Indrefilet og grønnsakspakke 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00