HATVs "Grill Hai School" avslutter selvfølgelig sesongen med en deilig dessert. Det går nemlig an å tilberede den søte avslutningen på grillen også. 

I femte episode av denne sommerreprisen fra HATV har vi kommet til desserten, og det er faktisk en god idé å legge en 2 cm tykk skive med vannmelon på grillen. 

Se episoden i videovinduet øverst i saken!

Et par minutter på hver side er nok. Og så tilsetter du kesam og bær etter grilling. Det er helt nydelig. 

GRILLET VANNMELON

Før grilling:

1) skjær 2 cm tykke, hele skiver melon

2) Salt drysses på

3) Chili drysses på

Etter grilling:

1) Kesam m/jordær og rabarbra

2) Blåbær

Velbekomme!

Her ser du de fire andre episodene av HATVs "Grill Hai School" - spilt inn i 2016, nå til glede for nye grillere, seere og HA-lesere. Vær forsiktig med ild på grunn av tørken og skogbrannfaren!

1 - Pølser og burgere

2 - Lammekarré 

3 - Biff tataki 

4 - Indrefilet og grønnsakspakke 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.