Ingredienser 4 porsjoner:

1 grillet kylling uten skinn

8 hvetetortillaer

200 g hvitost

Salsasaus:

1 grovhakket løk

2 båter finhakket hvitløk

2 s olje

1 boks brune bønner

1 boks hakkete hermetiske tomater

1 hønsebuljongterning

3 dl vann

2 ts malt spisskummen

1⁄2 ts malt anis

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

4 ss vårløk i skiver

4 ss grovhakket frisk koriander

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 230 °C. Lag salsasaus. Stek løk og hvitløk til det er blankt med olje. Ha i bønner, hermetisk tomat, hønsebuljong og vann. Ha i krydder. Kok opp og la det småputre i noen minutter på svak varme.

2. Rens kylling fri for skinn og bein. Riv kyllingkjøtt i mindre biter og bland det sammen med 2/3 av sausen. Sett resten til side.

3. Fordel kyllingblandingen i tortillalefser og rull dem sammen. Legg dem i en ildfast form med skjøten ned, inntil hverandre. Fordel resten av sausen over og dryss over ost. Stek midt i ovn i 10–15 minutter til osten har fått en fin og gyllen farge. Dryss over finsnittet vårløk og koriander.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.