Ingredienser:

300 g kokt svineknoke

300 g frosne erter

1 dl frisk mynte

1⁄2 rød chili

2 ts olivenolje

1⁄4 ts salt og 1⁄4 ts pepper

saften av 1⁄2 sitron

1 bagett delt i skiver

3 ss olivenolje til steking

Slik gjør du:

1. Tilbered svineknoken etter anvisning på pakken. Avkjøl kjøttet, plukk det av beina og strimle det fint med fingrene. Sett til side og hold varmt/lunt.

2. Tin ertene i en liten kjele med en spiseskje olje. Bruk en gaffel og mos ertene til en grov mos. Finhakk mynte og chili og bland det inn i ertene. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

3. Ha olivenolje i en varm stekepanne og stek bagettskiver til de er sprø og gylne. Legg dem over på et kjøkkenpapir. Avkjøl.

Legg en skje ertemos og strimler av kjøtt på hver skive.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.