Ingredienser 2 porsjoner:

200 g kalkunbiff, eventuelt kylling- eller kalkunpålegg

1 ss olje

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

6 skiver brød

2 ss lettmajones

ca. 2 ss dijonsennep

ca. 1⁄2 pk. crispisalat

2 tomater i skiver

6 sylteagurker, hel, delt i to

1⁄2 rødløk, i tynne skiver

Slik gjør du:

1. Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne eller på grill, 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

2. Rist brødskiver lett i en panne eller på grill. Smør skivene med majones og sennep.

3. Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis.

Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet.

4. Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.

Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og hjemmelaget ketsjup.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00