Ingredienser 4 porsjoner:

500 g strimlet kyllingfilet

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts malt pepper

3 ss fransk sennep

3 egg

1 1⁄2 dl hvetemel

2 dl strøkavring

1 pose pommes frites

65 g ferdig blandet salat

2 dl remulade

Slik gjør du:

1. Bland krydder med sennep, og ha i kyllingstrimlene og bland godt sammen.

2. Pisk sammen eggene, og ha melet på en egen tallerken. Det samme med strøkavringen. Dypp hver kyllingstrimmel i egget, så i mel, så tilbake i egget og til slutt i kavringen.

3. Ovnsstek strimlene på et stekebrett med bakepapir. Stekes på 200 grader med varmluft, eller 220 grader med over- og undervarme i ca. 7 minutter.

4. Stek pommes frites etter anvisning på posen.

5. Server kylling med pommes frites, remulade og salat, gjerne i et kremmerhus av avispapir.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.