Ingredienser 4 porsjoner:

1 brokkoli

1 stor gul løk

2 båter hvitløk

1 pastinakk

2 ss solsikkeolje

2 ss grønn curry paste

2 bokser lett kokosmelk a 400g

1 grønnsakbuljongterning

4 dl vann

150 g babyspinat

1 boks hermetiske kikerter 400g

1 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

1⁄2 potte frisk mynte

1 dl kokosflak

Slik gjør du:

1. Del brokkoli i buketter. Fjern de groveste delene av stilken og skjær den i biter. Grovhakk løk og hvitløk og skrell og kutt pastinakk i grove biter.

2. Varm olje i en kjele og fres brokkoli, løk, hvitløk og pastinakk til det er mykt og blankt. Tilsett karripasta, kokosmelk, buljong og vann. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er myke. Bland inn spinat og kikerter.

3. Bruk stavmikser og kjør suppen glatt. Tilsett litt mer vann om den blir for tykk. Smak til med salt og pepper.

4. Rist kokosflak i tørr stekepanne til de er gylne. Server toppet med hakket mynte og kokosflak.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.