800 gr mandelpoteter

12 asparges

4 laksefileter med skinn

Olivenolje

Salt og pepper

20 cherrytomater

1 pose(r) sjysaus

1 dl oliven sorte, hakkede

1,5 ss basilikumeddik

4 sitronbåter

Slik gjør du:

Kok poteter og asparges i lettsaltet vann.

Skjær laksefiletene på langs rett over og ned mot skinnet, men ikke helt igjennom. Brett ut fisken til en «sommerfugl». Smør en ildfast form med olivenolje og legg i fisken. Krydre med salt og pepper, og legg i tomatene. Bak i ovn ved 150 °C i ca. 12 min.

Lag sausen som anvist på pakken. Ha i oliven og smak til med balsamico, salt og pepper. Server med sitron.

(Oppskrift fra COOP Mega)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.