Ingredienser 2 porsjoner:
2 bagler
2 egg
2 ss vann
2 ss smør
4 salatblad
1 avokado
4 skiver naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
1 vårløk
Slik gjør du:
1. Del nystekte bagels i to. Smør dem med litt smør, eventuelt kremost dersom du liker det.
2. Knakk egg i en liten skål eller bolle, ha i vann og krydre med salt og pepper. Visp sammen blandingen.
3. Stek eggerøren i en varm panne med litt smør eller olje. Trekk pannen av platen når eggerøren har stivnet.
4. Legg salatblader på bagelbunnene.
5. Del en avokado i to, fjern steinen og skallet. Skjær avokadoen i skiver og legg den over salatbladene.
6. Legg på skiver av kylling- eller kalkunpålegg, topp med den stekte eggerøra og dryss på finsnittet vårløk.
Pynt eventuelt med spirer og legg på lokkene.
(matprat.no)