Ingredienser 2 porsjoner:

2 bagler

2 egg

2 ss vann

2 ss smør

4 salatblad

1 avokado

4 skiver naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

1 vårløk

Slik gjør du:

1. Del nystekte bagels i to. Smør dem med litt smør, eventuelt kremost dersom du liker det.

2. Knakk egg i en liten skål eller bolle, ha i vann og krydre med salt og pepper. Visp sammen blandingen.

3. Stek eggerøren i en varm panne med litt smør eller olje. Trekk pannen av platen når eggerøren har stivnet.

4. Legg salatblader på bagelbunnene.

5. Del en avokado i to, fjern steinen og skallet. Skjær avokadoen i skiver og legg den over salatbladene.

6. Legg på skiver av kylling- eller kalkunpålegg, topp med den stekte eggerøra og dryss på finsnittet vårløk.

Pynt eventuelt med spirer og legg på lokkene.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00