STOR STAS MED SPORTSREVYEN: Onsdag 15. august 1962 var det storfint besøk på Hamar. Knut Bjørnsen var på plass for å intervjue HamKams Finn Thorsen til Sportsrevyen på TV.

HAs reporter skrev den gangen: « Søndag blir nok en lokal idretts-stjerne å se på fjernsynsskjermen i Sportsrevyen. Fjernsynsreporter Knut Bjørnsen var på Hamar i går sammen med fotograf Cedergren og lagde et opptak med Finn Thorsen. Finn ble filmet idet han gikk ut av postkontoret, mens han og trener Kristian Finborud var i aksjon på Gressbanen — sammen med 16 fotballer!»

Finn Thorsen spilte ca 350 kamper for HamKam i løpet av karrieren, og 83 toppseriekamper for Skeid i perioden 1963-1967. Han fikk 48 landskamper for Norge, og ble av VG kåret til årets spiller i 1966. Thorsen var med på HamKams storhetstid med opprykket til toppserien i 1969, og scoret HamKams andre mål i toppserien da laget vant 2-0 mot Viking i 1970. Han ga seg på toppnivå i 1973.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.