Voldsomme greier, det er hva dette er. Senest denne uka tok Kenneth Embretsson fra Brumunddal en ørret på 4,9 kilo i Vurrusjøen. «På rapala», heter det i meldingen fra en fornøyd Henrik.

Tidligere omtalt i Hamar Arbeiderblad er Kenneth Berntsen fra Hjellum med sin ørret på 6,7 kilo tatt i Langsjøen i Engerdal. Nå er fisken også meldt inn i fiskekonkurransen, og bildet trykker vi gjerne også i denne forbindelse.

– Hvor lang tid det tok jeg usikker på, sa Kenneth til Hamar Arbeiderblad da han ble intervjuet etter fangsten.

Og:

– Det ble litt kaotisk da vi skjønte det var litt størrelse på den. Vind var det også, så vi hadde nok å holde styr på.

Mange er de som har ventet på at vannet skulle fylle elvene som renner inn i Mjøsa. Nå er tiden her, og snart kommer nok også innmeldingene fra elva som av mange er kalt «Norges beste ørretelv», Brumunda.

Det er fortsatt et par, tre uker igjen før årets fiskekonkurranse lukkes, så muligheten for klasseseire er her fortsatt – og ikke minst å få et «lodd» i trekningen om hovedpremien, laksefiske i Namsen.

Minstekrav:

Ørret Mjøsa – 3,0 kg

Ørret sjø – 2,0 kg

Ørret elv – 1,0 kg

Gjedde – 4,0 kg

Abbor – 0,5 kg

Harr – 0,75 kg

Fredager presenterer vi ferske lister fra siste ukas fangst. Hver uke trekkes et gavekort på 400,- Sesongens klassevinnere mottar et gavekort på 1.000,- Alle som deltar i konkurransen får diplom. De som står på lista deltar også i trekning om laksefiske i Namsen.

2302 Hamar. Husk følgende opplysninger: Type fisk, vekt, når og hvor fisken er tatt, hvem som har tatt fisken – og gjerne utstyr som ble benyttet. Send gjerne med bilde av fiskeren med fangsten.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00