Voldsomme greier, det er hva dette er. Senest denne uka tok Kenneth Embretsson fra Brumunddal en ørret på 4,9 kilo i Vurrusjøen. «På rapala», heter det i meldingen fra en fornøyd Henrik.

Tidligere omtalt i Hamar Arbeiderblad er Kenneth Berntsen fra Hjellum med sin ørret på 6,7 kilo tatt i Langsjøen i Engerdal. Nå er fisken også meldt inn i fiskekonkurransen, og bildet trykker vi gjerne også i denne forbindelse.

– Hvor lang tid det tok jeg usikker på, sa Kenneth til Hamar Arbeiderblad da han ble intervjuet etter fangsten.

Og:

– Det ble litt kaotisk da vi skjønte det var litt størrelse på den. Vind var det også, så vi hadde nok å holde styr på.

Mange er de som har ventet på at vannet skulle fylle elvene som renner inn i Mjøsa. Nå er tiden her, og snart kommer nok også innmeldingene fra elva som av mange er kalt «Norges beste ørretelv», Brumunda.

Det er fortsatt et par, tre uker igjen før årets fiskekonkurranse lukkes, så muligheten for klasseseire er her fortsatt – og ikke minst å få et «lodd» i trekningen om hovedpremien, laksefiske i Namsen.

Minstekrav:

Ørret Mjøsa – 3,0 kg

Ørret sjø – 2,0 kg

Ørret elv – 1,0 kg

Gjedde – 4,0 kg

Abbor – 0,5 kg

Harr – 0,75 kg

Fredager presenterer vi ferske lister fra siste ukas fangst. Hver uke trekkes et gavekort på 400,- Sesongens klassevinnere mottar et gavekort på 1.000,- Alle som deltar i konkurransen får diplom. De som står på lista deltar også i trekning om laksefiske i Namsen.

2302 Hamar. Husk følgende opplysninger: Type fisk, vekt, når og hvor fisken er tatt, hvem som har tatt fisken – og gjerne utstyr som ble benyttet. Send gjerne med bilde av fiskeren med fangsten.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.