Snart vil vite hvem som er klassevinnere i årets konkurranse, og snart trekkes hovedpremien: laksefiske i Namsen. Fire timers fiske med roer, tolv timers fiske fra land – på Lilleøen gård i Overhalla. Pluss overnatting i hytte for fire. Loddet trekkes ut blant alle som har meldt inn fisk i Hamar Arbeiderblad i år. Vinneren av hovedpremien må gjerne invitere med seg fiskekamerater, men disse må betale sitt eget fiske. Blant de tidligere vinnerne har flere kjøpt utvidet fisketid.

Klassevinnerne mottar gavekort på 1.000 kroner. Alle mottar storfiskerdiplomer.

Spennende siste uke er jakten i ørretelvene i Hedmark. Det er meldt inn fisk både fra Mistra, Brumunda og Flagstadelva. Og for all del, sjekk et kjent sportsfiskernavn, Ronny Westjordet, som har meldt inn en mjøsørret på 6,850 kilo, tatt sist søndag, utenfor Bergevika.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.