«Den største i Mistra så langt», forteller Bjørnar Strømsmoen, Rendalen Sport & Service, som denne uka meldte inn tre flotte fisker for storfiskerne i Rendalen: Rønnings ørret på 4,6 kilo, Jan Skolbekkens ørret på 4,2 kilo tatt i Nordre Rena og en ørret på 2,6 kilo tatt av Hans Petter Otnes.

Det er alltid moro å høre fra sportsfiskerveteranene i Hedmark. Georg Larsen fra Hamar er en av dem. Han meldte denne uka inn en ørret på 5,55 kilo tatt i Storsjøen – og Georg sendte også med en trivelig hilsen:

«En storsjøørret på 5,55 kilo er ikke hverdagskost nå til dags, men lørdag 17. juni midt på blanke soldagen slo den til på min selvlagde messingskje under Fiskefesten i Rendalen. Jeg tok mange slike da fisket var på sitt beste på – 80-tallet, men nå er det langt mellom slike «slugger». Om det var reguleringen eller andre faktorer som gjorde at det ble lengre og lengre mellom de virkelig store skal være usagt, men de finnes fortsatt og «kicket» er jo det samme for oss fiskere hver gang snella drar i veg. Den innmeldes herved.»

Strålende jobb, og en topp rapport. Vi kan selvsagt kjenne det nappe litt under huden når vi leser Georgs rapport – og alle vi som fisker vet nøyaktig hva «kicket» er.

Sjekk også Ole Morten Bekkevold fra Hamar som har meldt inn en flott ørret på 3,55 kilo tatt i Atnasjøen sist lørdag. Helt topp.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.